RESERVEER JE FLEX-TRAINNG

FLEX-TRAININGEN HTO TENNIS

MAANDAG
 • 18.00 - 19.00:
  Reserveer
DINSDAG
 • 14.00 - 15.00:
  Reserveer
 • 17.00 - 18.00:
  Reserveer
 • 18.00 - 19.00:
  Reserveer
 • 19.00 - 20.00:
  Reserveer
WOENSDAG
 • 09.00 - 10.00:
  Reserveer
 • 12.00 - 13.00:
  Reserveer
 • 16.00 - 17.00:
  Reserveer
 • 20.00 - 21.00:
  Reserveer
DONDERDAG
 • 16.30 - 17.30:
  Reserveer
 • 17.30 - 18.30:
  Reserveer
 • 20.00 - 21.00:
  Reserveer
VRIJDAG
 • 18.00 - 19:00:
  Reserveer
 • 21.00 - 22.00:
  Reserveer
ZATERDAG

(JG) = Jeugd
(SE) = Senioren
(RT) = Rolstoel/Wheelchair Tennis

TOELICHTING FLEX-TRAINING

Inlooptraining-FIT

Cardio tennis
Een uur lang ben je in beweging! Stilstaan in de les doen we niet. We combineren fit oefeningen met tennis. De les is hoofdzakelijk gericht op het onderhouden en verbeteren van je algehele uithoudingsvermogen waarbij we ook veel tennisballen slaan. Regelmatig gebruiken we hartslag meters en muziek tijdens de lessen. Door het gebruik van hartslag meters krijg je inzicht in je conditie en je eigen lichamelijke reactie op inspanning. Kom naar  cardio tennis als je lekker wilt zweten, wilt werken aan je conditie en op een leuke manier fit wilt worden en blijven. Cardio tennis is veel leuker dan fitness!

Bootcamp tennis 
Bij tennisbootcamp combineren we tennis en fitness oefeningen op de tennisbaan. Tennis oefeningen worden afgewisseld met fitness oefeningen gericht op kracht, snelheid, Coordinatie en lenigheid. De bootcamp fitness oefeningen zijn specifiek zo gekozen dat ze voor tennissers prestatie bevorderd werken en mede tot doel hebben je lichaam zo te ontwikkelen dat je blessures voorkomt. 

55+ 
Speciaal voor de 55+ groep hebben we een inlooptraining waarbij we specifieke aandacht geven aan het dubbelspel en de sociale interactie. De trainer zorgt voor een goede sfeer waarbij we er met elkaar een heel leuk en sociaal uurtje van maken. Samen blijven we fit en vitael door tennis. 

Yoga tennis
Weg met stress! We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Iedereen heeft het druk en vergeet soms om goed voor zichzelf te zorgen. Een uurtje tennis yoga zorgt voor de noodzakelijke bezinning en ontspanning. Voor iedere tennisser is het goed om aan Yoga te doen. Niet voor niets doen vele top tennissers aan Yoga om o.a. hun ademhaling, ontspanning en lenigheid te verbeteren. Waarom spelen de beste spelers zo goed onder druk? Heb jij een druk leven en sta je vaak onder druk. Heb je ook last van wedstrijd spanning in een tennis wedstrijd? Tennis Yoga zal je zeker helpen beter om te gaan met stress. 

Inlooptraining-FUN

Tenniskids carnaval
Plezier in bewegen en een optimale succesbeleving staan in deze les voorop. Voor de jongste kinderen tussen de 4 en 10 jaar hebben we een parcours klaarstaan met hele leuke tennis spelvormen. In circuit vorm krijgen de kinderen een geweldige leuke ervaring met tennis en sport. De oefeningen hebben als doel kinderen enthousiast te maken voor tennis en ze tevens essentiële motorische basis vaardigheden bij te brengen waar ze hun leven lang profijt van hebben. TENNIS CARNAVAL = FUN. 

Trippels inloop 
Een heel leuk tennis team spel dat op dit moment enorm populair is in Amerika. Je speelt  een uur lang  drie tegen drie waarbij je naar ieder punt doordraait van plaats en dus met veel verschillende partners speelt. 

Dubbelspel inloop 
Beter leren dubbelen? Tijdens deze Inlooptrainingen speel je veel dubbelspel situaties. Je krijgt tips en nieuwe inzichten zodat je nog meer plezier en resultaat uit de dubbels gaat halen. TEAMWORK! 

Ouders tennisclinic 
Je kind is lekker aan het tennissen of heeft net getennist. Als tennis ouder haal en breng je je kind van en naar school. Je vliegt van tennisles, naar muziekles, zwemles of andere activiteiten en hebt bijna geen tijd voor zichzelf. Waarom niet een uurtje investeren in jezelf? Zelf tennissen op de tijd dat je kind ook les heeft. Na dit uurtje tennis voel je je gegarandeerd voldaan en is de batterij weer opgeladen. 

Start to play junior 10+ 
Kinderen beginnen vaak heel vroeg met een sport. Toch zijn er regelmatig kinderen die op latere leeftijd willen beginnen. Ben je ouder dan 10 jaar en wil je graag snel en goed leren tennissen? Dan is deze inlooptraining voor jou de ideale kans om tennis te leren. Geen racket, geen probleem, wij hebben rackets die je kunt gebruiken.

Start to play 18+  
Je hebt besloten dat je wilt leren tennissen. Je bent al wat ouder en kan het nog niet of niet zo goed. De inlooptraining start to play 18+ is speciaal voor mensen die willen leren tennissen. Binnen 10weken leren we je de basis technieken en de regels zodat je een wedstrijdje kunt spelen. Wil je starten en heb je nog geen racket. Geen probleem, we hebben rackets die je kunt lenen.

Tennisclash 
Tennisclash spel vormen waarmee we tennis nog leuker en uitdagender maken voor de kinderen. Welke kaart heb jij? Wat is jouw opdracht? Wie heeft de verdubbelaar? Een uur lang tennissen, leren me plezier maken. Want tennis = fun. 

Nieuwe leden clinic
Nieuwe leden binnen de vereniging willen graag andere mensen ontmoeten en leren kennen. Als je op een vereniging meer mensen kent en met meer mensen kunt afspreken om te gaan tennissen wordt het ook vee leuker. Speciaal om jullie als nieuwe leden bij elkaar te brengen organiseren we de nieuwe leden inlooptraining. 

Inlooptraining-Focus

ITN ( test je skills ! ) 
The International Tennis Number is een test waarbij we de kwaliteit van je forehand , backhand, service en volley’s trainen, meten en in kaart brengen. Altijd al feitelijk en inzichtelijk willen hebben waar je verbeter kansen technisch liggen? Tijdens een ITN inloop training meten en testen we minimaal een specifieke techniek. Er zijn meerdere ITN inlooptrainingen nodig om de volledige ITN test te voltooien. Indien je 3 keer de volledige ITN testen hebt afgenomen ontstaat er een heel objectief resultaat en beeld van de kansen en beperkingen in je spel. 

Worldtour ready 
Speciaal voor Kinderen die op zondag meedoen met de worldtour ( rood, oranje en groen ) EN kinderen die graag willen meedoen met wedstrijdjes maar nog wat extra willen oefenen is er de worldtour ready inlooptraining. Onder leiding van een Tennisleraar ga je heel specifiek oefenen op worldtour wedstrijden. Deze inlooptraining is dan ook ideaal als extra oefenmoment naast je reguliere tennisles. 

Ouders: Ook de ouders worden tijdens deze worldtour ready les betrokken en voorgelicht over de worldtour zodat je ook als ouders beter begrijpt wat er van je verwacht wordt en hoe je je kind optimaal kunt begeleiden en ondersteunen tijdens een worldtour dag.

Techniek thema clinic
Tijdens deze techniek inloop training besteden we een uur lang aandacht aan EEN techniek. Dit kan een tennis techniek zoals de forehand, backhand, volley, smash, service, return, lob, dropshot of slice zijn. Informeer vooraf welke thema we gaan behandelen zodat je vooraf al weet welke techniek we gaan behandelen. 

Singel Wedstrijdtraining 
Deze training is bedoelt voor spelers van alle niveau’s die zichzelf willen verbeteren in het spelen van singel wedstrijden. Tijdens deze training krijg je oefeningen en speel je bijna alles met punten. Welke speltypes zijn er, wat zijn jouw kwaliteiten, hoe speelt je tegenstander, wat is je game en wedstrijd plan? Vele tactische vragen die je hebt worden in deze trainingen beantwoord waardoor je beter gaat presteren tijdens de wedstrijden. Vaak is een wedstrijdtraining gekoppeld aan een minimum en maximum speelsterkte niveau om kwalitatieve wedstrijdjes te garanderen. Zie hiervoor het rooster. 

NOG GEEN RITTENKAART?
JE KUNT AL STARTEN VANAF € 17,50!

PRIJZEN FLEX-TRAINING
1 Rittenkaart € 17,50
5 Rittenkaart € 83,13
10 Rittenkaart € 157,50

Cadeau Tip! Geef jezelf of iemand anders een 1, 5 of 10 rittenkaart cadeau.