359-FIT-FUN-FOCUS

OVER ONS

Doelloos trainen leidt tot niets

Een persoonlijke aanpak voor iedereen

HILVERSUMSE TENNIS ORGANISATIE

HTO staat voor Hilversumse Tennis Organisatie en is een Tennisschool met ambitie. Sinds 2016 hebben we een vernieuwde trainers staf en verzorgen wij op Tulip Tenniscenter met veel enthousiasme trainingen volgens de 359 visie voor spelers in het Gooi en omstreken.

Ons team bestaat uit trainers die hun passie voor tennis delen, op en rond de tennisbaan. Onze organisatie werkt met tennis trainers die voor ieder persoon van toegevoegde waarde zijn. Wij bieden privé- en groepslessen, evenals competitie- en selectietrainingen voor recreatieve en prestatieve spelers. Alles is mogelijk.

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn niet alleen geselecteerd op hun educatieve kwaliteiten (allen KNLTB opgeleid), ze zijn vooral gepassioneerde tennissers, gemotiveerd om alles uit de mens te halen. De meeste hebben in het verleden op hoog niveau getennist en training gegeven. Het helpt ze om het beste uit hun leerlingen te halen. En dat bewijzen ze iedere dag.

Marc-Kalkman-359-Tennis-Coach

Marc Kalkman
359° Coach & Eigenaar HTO

Rene-Gorter-HTO-Tennis

Rene Gorter
359° Coach & Eigenaar HTO

Roland-Laurense-359-Coach

Roland Laurense
359° Coach & Founder

Steven-HTO-Tennis

Steven van Guilik
Tennis Coach

Wendi-Schutte-HTO-Tennis

Wendi Schutte
Administratie

evaluatie

VISIE

Wij zien tennis en sport als het ideale middel om je als mens in zijn totaliteit te ontwikkelen. Het is voor ieder mens van belang om doelen na te streven. Zonder doel immers geen richting. Uitdaging zorgt voor meer plezier.

target

MISSIE

Wij geloven daarbij in de kracht van een holistische benadering. Volgens onze aanpak moet er altijd een balans zijn tussen Body, Heart & Mind. Wij realiseren dat met onze unieke aanpak van Fit, Fun & Focus.

podium

AMBITIE

Het is tijd om de tenniswereld te inspireren en te moderniseren. Van “tennisles” naar 359° persoonlijke ontwikkelingprogramma’s.
Progress not perfection.

waarom-S

WAAROM, HOE & WAT?

  • 3 – De 3 staat voor WAAROM wij meer bereiken. De balans tussen FIT, FUN & FOCUS. 
  • 5 – De 5 staat voor HOE wij het doen. Wij hebben voor onszelf vijf kernwoorden gedefinieerd waar 359º programma’s aan voldoen.
  • 9 – En de 9 staat voor WAT wij er mee bereiken. WAT wij er mee bereiken? Ieder kernwoord kent er drie.

359° REFERENTIES

ABN-AMRO-WTT-OVER-ONS
Ricoh-Open-Over-Ons
Adidas-Over-Ons
Topsport-Amsterdam-A