04_typo600x300

TENNISKIDS

359º TENNISLES ( ROOD, ORANJE, GROEN )

Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar

VOOR WIE IS 'TENNISKIDS'?

‘TennisKids’ is speciaal voor kinderen van 3 t/m 12 jaar die zich met tennis op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied willen ontwikkelen.

Met ‘TENNISKIDS FUN’ ligt de nadruk op:

• Technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling • Plezier in bewegen • Persoonlijke en sociale groei • Kennis over gezonde voeding • Beter omgaan met tegenslag • Ouder begeleiding • Spelenderwijs levenslessen leren • Teamplayer • Sportiviteit

Vanaf 3 december 2018 starten we met trainingsperiode III, de wintertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 13 trainingen waarvan 12 vaste groepstrainingen en 1 flexibele training. Met de flexibele training heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX- training naar keuze, of om een keer in een andere training van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

Tenniskids tarieven najaar 2018:

Tenniskids Rood

13 weken, 8 pers. € 130,00 p.p. (rood)
13 weken, 4 pers. € 250,00 p.p. (rood)
13 weken, 3 pers. € 330,00 p.p. (rood

Tenniskids Oranje

13 weken, 6-8 pers. € 165,00 p.p. (oranje)
13 weken, 4 pers. € 250,00 p.p. (oranje)
13 weken, 3 pers. € 330,00 p.p. (oranje)

Tenniskids Groen

13 weken, 6-8 pers. € 165,00 p.p. (groen)
13 weken, 4 pers. € 250,00 p.p. (groen)
13 weken, 3 pers. € 330,00 p.p. (groen)

Privéles & Duo-Privéles

Privéles, 1 pers. € 50,00 p/u (excl. baanhuur)
Duo-privéles, 2 pers. € 25,00 p/u (excl. baanhuur)

– De baanhuur bedraagt € 5,00 p/u outdoor baan / € 10,00 p/u indoor baan in periodeI
– Bij regen* geven wij tennisles op de binnenbanen zonder bijkomende kosten!

*Met uitzondering van de weken waar Tulip Tennis Center regengarantie verleent heeft aan open toernooien.

‘TENNISKIDS FUN’ ( TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN )

Met tennis bereik je meer. Zeker met ons 359º ‘TennisKids FUN’ Programma. Met behulp van tennis leren kinderen beter samenwerken, doorzetten, omgaan met regels, discipline, sportiviteit, incasseren, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, winnen, verliezen, leiderschap, voor jezelf opkomen, vrienden maken en plezier hebben in bewegen. Vele facetten die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind!

KLAAR VOOR 'TENNISKIDS FUN'?

INSCHRIJFFORMULIER 'TENNISKIDS FUN' ( ROOD, ORANJE, GROEN)

Vanaf 3 december starten we met periode III, de wintertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 13 trainingen, waarvan 12 vaste groepstrainingen en 1 flexibele training. Met deze flexibele trainingen heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX-training naar keuze, of om een keer in een andere trainingsgroep van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

Heb je al iets in je agenda staan op één van je trainingsdata? Geef dit dan uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende training aan. Op die manier kunnen wij iemand anders de mogelijkheid bieden om de vrijgekomen plek op te vullen. Jij zelf kunt deze les natuurlijk inhalen, hiervoor geldt hetzelfde principe als met de flexibele trainingen.

Alle trainingen in het winterseizoen zullen gegeven worden op de binnenbanen. Door deze invulling van de trainingsperioden bieden wij jou alle mogelijkheden om je trainingen zo optimaal mogelijk te benutten.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook? Schrijf je dan nu hier in voor de wintertrainingen 2018/2019.
Gegevens ouder:

Gegevens kind:

Aanvullende gegevens

Beschikbaarheid

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden