04_typo600x300

TENNISKIDS

359º TENNISLES ( BLAUW )

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

VOOR WIE IS 'TENNISKIDS BLAUW'?

‘TennisKids Blauw’ is speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar die zich met tennis op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied willen ontwikkelen.

Met 359° ‘ TENNISKIDS BLAUW’ LIGT DE NADRUK OP:

Fysieke en mentale ontwikkeling • Plezier in bewegen • Persoonlijke en sociale groei • Beter omgaan met tegenslag • Ouder begeleiding • Spelenderwijs levenslessen leren • Teamplayer • Sportiviteit •

Vanaf 3 december 2018 starten we met lesperiode III, de wintertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 12 trainingen.

Tenniskids blauw tarieven najaar 2018:

Tenniskids Blauw

12 weken, 8 pers. € 90,00 p.p. (blauw)

‘‘TENNISKIDS BLAUW’

Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de vereniging, waarbij plezier centraal staat. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tikspelletjes en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind.

KLAAR VOOR 'TENNISKIDS BLAUW'?

INSCHRIJFFORMULIER 'TENNISKIDS BLAUW'

Vanaf 3 december starten we met periode III, de wintertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 12 trainingen.

Heb je al iets in je agenda staan op één van je trainingsdata? Geef dit dan uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende training aan. Op die manier kunnen wij iemand anders de mogelijkheid bieden om de vrijgekomen plek op te vullen. Jij zelf kunt deze les natuurlijk inhalen, hiervoor geldt hetzelfde principe als met de flexibele trainingen.

Door deze invulling van de trainingsperioden bieden wij jou alle mogelijkheden om je trainingen zo optimaal mogelijk te benutten. cAlle trainingen in het winterseizoen worden gegeven op de binnenbanen.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook? Schrijf je dan nu hier in voor de wintertrainingen van 2018/2019.
Gegevens ouder:

Gegevens kind:

Aanvullende gegevens:

Beschikbaarheid

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden