ROLSTOEL TENNISTRAINING

Voorjaarstraining 2019

Tennis HTO Hilversum

VOOR WIE IS 'ROLSTOEL TENNISTRAINING' ?

‘ Rolstoel Tennistraining’ is voor tennissers van alle niveaus die progressie willen boeken.

359° ROLSTOEL TENNISTRAINING

Met ‘ ROLSTOEL TENNISTRAINING ’ volgens onze inspirerende 359° aanpak bereik je meer. Jij staat centraal zowel als tennisser EN als mens.

Vanaf 2 april 2019 starten we met periode I, de zomertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 18 trainingen, waarvan 15 vaste groepstrainingen en 3 flexibele trainingen. Met deze flexibele trainingen heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX- training naar keuze, of om een keer in een andere trainingsgroep van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

Tarieven rolstoel tennistraining:

Rolstoel tennistraining

15 weken, 4 pers. € 215,00 p.p. (geel) 1 uur, 1 baan, 1 trainer  => boek nu

Privéles & Duo Privéles

Voor informatie over aanbod privélessen => klik hier

Voor informatie over aanbod duo-privéles => klik hier

– Het uurtarief voor privéles bedraagt € 52,00, het half uurtarief bedraagt: € 27,00.
– Het uurtarief voor duo-priveles bedraagt € 27,00 p.p., het half uurtarief bedraagt: € 13,50 p.p..
– De baanhuur bedraagt € 5,00 p/u voor een outdoor baan en € 10,00 p/u voor een indoor baan in periode I.
– Bij regen* geven wij tennisles op de binnenbanen zonder bijkomende kosten!

 

 *Met uitzondering van de weken waar Tulip Tennis Center regengarantie verleent heeft aan open toernooien.

INSCHRIJFFORMULIER 'ROLSTOEL TENNISTRAINING'

Vanaf 2 april starten we met periode I, de zomertrainingen. Deze trainingsperiode bevat 18 trainingen, waarvan 15 vaste groepstrainingen en 3 flexibele trainingen. Met deze flexibele trainingen heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX- training naar keuze, of om een keer in een andere trainingsgroep van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

Heb je al iets in je agenda staan op één van je trainingsdata? Geef dit dan uiterlijk 10 dagen voor de desbetreffende training aan. Op die manier kunnen wij iemand anders de mogelijkheid bieden om de vrijgekomen plek op te vullen. Jij zelf kunt deze les dan natuurlijk inhalen, hiervoor geldt hetzelfde principe als met de flexibele trainingen.

De trainingen in het zomerseizoen zullen gegeven worden op de binnen- en buitenbanen. Door deze invulling van de trainingsperioden bieden wij jou alle mogelijkheden om je trainingen zo optimaal mogelijk te benutten.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook? Schrijf je dan nu hier in voor de zomertrainingen 2019.

Ben je geïnteresseerd in een volledig jaarprogramma voor jou persoonlijk op maat neem dan contact op met Marc Kalkman 06-15356684 of marckalkman@htotennis.nl

HTO organiseert ook mobiliteitstrainingen speciaal voor rolstoel tennissers waar je je voor in kan schrijven middels de FLEX- trainingen.

KLAAR VOOR 'ROLSTOEL TENNISTRAINING'?