JUNIOREN TENNISLES

Najaarstraining 2018

Tennis HTO Hilversum

VOOR WIE IS ' JUNIOREN TENNISLES'?

‘Junioren Tennisles’ is voor tennissers tussen de 10 en 17 jaar die met een harde bal op een hele baan kunnen spelen en progressie willen boeken

359° JUNIOREN TENNISLES

Met ‘ JUNIOREN TENNISLES ’ volgens onze inspirerende 359° aanpak bereik je meer. Jij staat centraal zowel als tennisser EN als mens.

Vanaf 3 september 2018 starten we met periode II, de najaarstrainingen. Deze trainingsperiode bevat 14 trainingen, waarvan 12 vaste groepstrainingen en 2 flexibele trainingen. Met deze flexibele trainingen heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX- training naar keuze, of om een keer in een andere trainingsgroep van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

TARIEVEN JUNIOREN TENNISLES:

Junioren

14 weken, 6-8 pers. € 165,00 p.p. (geel)
14 weken, 4 pers. € 250,00 p.p. (geel)
14 weken, 3 pers. € 330,00 p.p. (geel)

Junioren intensief

14 weken, 8 pers. € 270,00 p.p. 1,5 uur, 2 banen, 1 trainer (geel)

Privéles & Duo Privéles

Privéles, 1 pers. € 50,00 p/u (excl. baanhuur)
Duo-privéles, 2 pers. € 25,00 p/u (excl. baanhuur)

– De baanhuur bedraagt € 5,00 p/u outdoor baan / € 10,00 p/u indoor baan in periodeI
– Bij regen* geven wij tennisles op de binnenbanen zonder bijkomende kosten!

 *Met uitzondering van de weken waar Tulip Tennis Center regengarantie verleent heeft aan open toernooien.

INSCHRIJFFORMULIER 'JUNIOREN TENNISLES'

Vanaf 3 september starten we met periode II, de najaarstrainingen. Deze trainingsperiode bevat 14 trainingen, waarvan 12 vaste groepstrainingen en 2 flexibele trainingen. Met deze flexibele trainingen heb je de mogelijkheid om naast je vaste training bijvoorbeeld deel te nemen aan een FLEX- training naar keuze, of om een keer in een andere trainingsgroep van jouw niveau deel te nemen als daar een plekje vrij is.

Heb je al iets in je agenda staan op één van je trainingsdata? Geef dit dan uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende training aan. Op die manier kunnen wij iemand anders de mogelijkheid bieden om

de vrijgekomen plek op te vullen. Jij zelf kunt deze les natuurlijk inhalen, hiervoor geldt hetzelfde principe als met de flexibele trainingen. De eerste vier vaste groepstrainingen van het najaarsseizoen zullen, als het weer het toelaat, opde buitenbanen gegeven worden. De overige acht vaste groepstrainingen zullen op de binnenbanen plaatsvinden.

Door deze invulling van de trainingsperioden bieden wij jou alle mogelijkheden om je trainingen zo optimaal mogelijk te benutten.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook? Schrijf je dan nu hier in voor de najaarstrainingen 2018.
Gegevens ouder:

Gegevens kind:

]

Aanvullende gegevens:

Beschikbaarheid

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden