Flexibel

FLEXIBEL

359° FLEXIBEL

Iedere 12 weken de mogelijkheid om te wisselen tussen FIT FUN of FOCUS

359° FLEXIBEL

Wij richten ons op het ontwikkelen van de totale tennisser en mens. Iedere 12 weken stel je doelen en boek je progressie. Is het voor jou beter om te switchen van les groep, lestijd of tussen FIT FUN en FOCUS dan is dit na iedere periode kosteloos mogelijk.

SWITCHEN TUSSEN PROGRAMMA'S

Per les periode kun je zelf aangeven hoevaak per week en welk programma je wilt volgen om hiermee je doelen te bereiken. Je persoonlijke 359° coach helpt en adviseert je graag.

Voorjaar

12 WEKEN

Stel je start met een FIT Tennisles of Special programma. Na 12 weken besluit je om bijvoorbeeld ook een extra FUN Tennisles of special bij te boeken. Meerdere keren per week les volgen is mogelijk.

Najaar

12 WEKEN

Je volgt nu ook een FUN programma en merkt dat je tijdens wedstrijden technisch tekort komt. Het is dan mogelijk om kosteloos over te stappen naar bijvoorbeeld een FOCUS programma

Winter

12 WEKEN

Tijdens de winter periode wil je graag werken aan je FOCUS zodat je in de zomer en competitie extra goed voor de dag komt. Je boekt nu naast je FOCUS les ook een FIT programma.

Kortom per periode kun je zelf aangeven hoevaak en welk programma je wilt volgen om hiermee je doelen te bereiken. Je persoonlijke 359° coach helpt en adviseert je graag.

FIT

FIT (PQ) gaat verder dan fysieke fitheid. Het gaat ook over mentale weerbaarheid. Over menselijke energie. Voel je je FIT, dan ben je sterk en tot meer in staat.

FUN

FUN (EQ) gaat verder dan het hebben van plezier. Het is de aanjager van blijvend succes. De natuurlijke motivator. Heb je FUN dan kom je verder.

FOCUS

FOCUS (IQ) gaat verder dan weten wat je wilt bereiken. Het is ook je doelen kennen en de weg er naar toe scherp hebben. Heb je FOCUS dan heb je de juiste mindset.