TennisType-359-Tennis

PERSOONLIJK PROFIEL

359°ACTION TYPE

ACTION TYPE TENNIS

359° coaches brengen de persoonlijke voorkeuren van spelers, ouders en trainers in kaart en ontwikkelen mensen daardoor sneller en effectiever.

ACTION TYPE: VISIE & WERKWIJZE DOOR PETER MURPHY & BENNIE DOUWES

De rol van individuele optimalisatie in sport training.

PROFIELEN VOOR SPELERS - OUDERS - COACHES

In 3 stappen naar een Tennis Type profiel voor Spelers, ouders en coaches.

STAP 1: VRAGENLIJST

Dit geeft ons slechts een eerste profiel indicatie. Kritische noten op het gebruik van vragenlijsten delen wij. Sociaal wenselijke antwoorden zorgen voor verkeerde uitslagen en ze maken geen onderscheid tussen handelingsvoorkeuren en diepe motivationele drijfveren.

STAP 2: FYSIEKE OBSERVATIES

Bij actiontype is niet de cognitie de ingang maar de motoriek. Het maakt de methode onafhankelijk van vragen lijsten en alle nadelen die daarmee samenhangen. Op basis van motorisch handelen krijgt de coach een beter beeld van de speler en dus een beter beeld bij zijn profiel.

STAP 3: FYSIEKE TESTEN

De handelingsvoorkeuren maken duidelijk wanneer de trainer-coach waarop dient in te zetten. Het profiel geeft inzicht in de individuele motoriek, zodat afgestemde techniekvorming en fysieke ondersteuning mogelijk wordt. We zijn niet ons profiel, we hebben in het onbewuste gedrag wel voorkeuren in die richting.

REFERENTIE

359-Tennis-Peter-Murphy

Peter Murhy begeleid vele topcoaches met
Action Type waaronder de staff van AJAX en 359°

JIJ WIL ACTION TYPE TENNIS?

Interesse in begeleiding met actiontype? Zowel voor speler, ouders als coaches de ideale manier om jezelf snel beter te leren kennen en effectiever te ontwikkelen. Neem contact met ons op via het onderstaand formulier voor de mogelijkheden.