ABN-AMRO-WTT-2018

ABN AMRO

World Tennis Tournament 2018

Zondag 11 februari Ahoy te Rotterdam

Een dagje naar ABN AMRO World Tennis Tournament 2018.

Van maandag 12 t/m zondag 18 februari 2018 wordt in Rotterdam het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Diverse Grandslam winnaars zoals Rafael Nadal, Stan Wawrinka en Marin Cilic zullen te bewonderen zijn in de Rotterdamse sporttempel Ahoy. Een uniek sportief evenement waar je bij moet zijn.

Sinds een aantal jaren verzorgen de coaches van Tennisorganisatie 359° HTO Tennis verschillende clinics op het sportplaza van het ABN AMRO toernooi. Ieder jaar is dit een groot succes. We zijn ertrots op dat we deze clinics mogen verzorgen voor zo’n groot publiek en op zo’n uniek evenement. 

Ook dit jaar willen we een gezellig uitje organiseren voor alle kinderen en ouders van HTO Tennis. We gaan samen verschillende kwalificatiewedstrijden kijken, topspelers ontmoeten, een handtekening proberen te scoren van je favoriete speler, een leuke rondleiding achter de schermen krijgen en wellicht ook nog even tennissen op een echte ATP-wedstrijdbaan. Kortom, een unieke dag waar je bij moet zijn!

ABN AMRO WTT 2018

11 FEBRUARI

TOP TENNIS KIJKEN

TRAINING BEKIJKEN

INCLUSIEF ENTREE

ZELF TENNISSEN

TENNISQUIZ

UNIEKE TOUR

ABN Amro WTT video impressie

Algemene informatie

Op zondag 11 februari 10:00 uur verzamelen we bij de ingang van Ahoy waar iedereen op eigen vervoer heen dient te komen en zullen wede dag vol met te gekke activiteiten starten.

– 11 februari van 10:00 – 15:00

– Kosten kinderen á €25 p.p.

– Kosten ouders á €15 p.p.

– Coaches gaan mee als begeleiding.

– Verwachte hulp van ouders om coaches te helpen bij het begeleiden.

– Inclusief kijkje achter de schermen (alleen voor kinderen)

– Tennisspullen meenemen.

– Spelers dienen zelf lunch (eten/drinken) mee te nemen en evt. zakgeld.

– Op basis van eigen vervoer.

Inschrijfformulier ABN Amro WTT

Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en dan zien wij jou 11 februari 2017 in Ahoy!